17
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17,stockholm-core-2.3.3,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Om grow

Min passion är att hjälpa människor att uppnå balans och harmoni i både det inre och det yttre oavsett sammanhang. Oavsett vilken obalans du befinner dig i, är det min övertygelse att det finns en potential till växande.

540_charlotte

Charlotte Kihl

Grow Coaching & Terapi är mitt företag med mottagning i Gamla Stan i Stockholm. Jag är diplomerad psykosyntesterapeut och ICF certifierad coach.

Min bakgrund är inom IT- och telekombranschen där jag har jobbat inom olika ledande positioner. Mitt i livet bestämde jag mig för att följa min dröm att dyka in i människans djup och i dess potential och utbildade mig inom dessa områden. Jag var intresserad av att förstå mig själv och min historia, jag ville också förstå andra, hur vi fungerade, interagerade, vad som höll oss tillbaka, hur vi aktivt kunde påverka vår tillvaro och det viktigaste – att bli den vi är.

Jag har en mängd utbildningar från mitt tidigare yrkesliv bland annat inom ekonomi, strategi och ledarskap från Stockholms Universitet, INSEAD och London Business School. Vidare har jag också vidareutbildat mig inom mental träning, parterapi, missbruk och medberoende, Acceptance and Commitment ­Therapy (ACT), Kognitiv Beteende Terapi (KBT), Neurolingvistisk programmering (NLP) och positiv psykologi.

Sedan 2009 är jag lärare på Akademi Coachstjärnan AB, ett av de äldsta, mest välmeriterade och ledande utbildningsföretagen inom coaching i Sverige.

Grow Coaching & Terapi har samarbeten med ett nätverk av andra internationellt certifierade coacher, terapeuter och konsulter.

Självklart har jag en ansvarsförsäkring och är medlem i PsF (Psykosyntesföreningen) och i ICF (International Coach Federation). Jag har förstås tystnadsplikt och går regelbundet på handledningssamtal. PsykosyntesAkademin är som utbildningsinstitut medlem i EFPP (European Federation for Psychosynthesis Psychotherapy) och EAP (European Association for Psychotherapy).

Du förtjänar att må bra, vara stark och leva din vilja.