10
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-10,stockholm-core-2.3.3,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Coaching

Coaching är ett kraftfullt verktyg som leder till ett ökat lärande och en förbättrad prestation både i Ditt personliga och/eller i Ditt professionella liv. Coaching handlar om att kunna se nuet och att under en period aktivt fokusera på att uppnå en positiv förändring genom reflektion, nya perspektiv och insikter och genom egen styrka och förmåga.

Livscoaching

I livscoaching fokuserar vi på alla de områden som berör livet i stort. Vi börjar med att kartlägga dessa områden och fastställa Dina behov av förändring utifrån Ditt unika livspussel och vad Du längtar efter. Under processen blir Du medveten om Dina styrkor och värderingar, som kommer ge Dig drivkraft att ta Dig dit Du vill. Dina uppsatta mål skapar fokus och handling skapar förändring.

Coaching är långsiktigt stärkande då det är Du, av egen kraft som, med stöd tar Dig dit Du vill baserat på vad som är aktuellt och viktigt för Dig. För de flesta av oss är varken lycka eller balans något man bara får – de flesta behöver aktiva för att uppnå det!

Läs om programmet Balance for Life.

Vi träffas sex, alternativt tio gånger. Mellan samtalen vidtar Du själv de steg och mått som leder Dig i riktning mot Ditt mål. Naturligtvis kan vårt samarbeta fortsätta därefter men då är det en ny process och med nya mål. Vi träffas på mottagningen, via telefon alternativt via Zoom/Skype.

Enligt gällande praxis tillämpas en 24 timmars avbokningspolicy.

När du vill att dina drömmar och visioner ska bli verklighet

När du vill uppnå konkreta mål

När du vill få balans i helheten

Vid beslut om vägval

Vid behov av att stärka självförtroendet

Vid karriärförändring

Vid hälsoförändring

Vid självledarskap

Coaching för chefer/specialister

Det är inte alltid lätt att ”se skogen för alla träd”. Det är en utmaning att se helheten, att prioritera och ha en fungerande balans inom de ansvarsområden som är dina både i affärs- och privatlivet. Har du också medarbetare gäller det senare även dem och där har du ytterligare ett stort ansvar.

Genom coaching får du hjälp att få syn på just helheten och kan aktivt börja navigera dig framåt mot din vision och de krav som ställs professionellt på dig men också i kombination med ett fungerande livspussel.

Jag erbjuder två olika upplägg för chefer/specialister:

ETT PAKET OM TIO SAMTAL under en fastställd period och med en fastställd målsättning. Stöd och uppmuntran får du från mig genomgående under denna period. Vi träffas första gången 1,5-2 timme, då vi etablerar kontakt, tar reda på vad som är viktigt och fastställer målet. Därefter ses vi en timme per samtal baserat på ditt unika behov och vad som är lämpligt för hela processen.

ETT ÅRSABONNEMANG med två samtal/månad. Det innebär att du arbetar målfokuserat med din chefs- och specialistroll under hela året.

Vi träffas hos dig, på mottagningen, via telefon alternativt via Skype. Enligt gällande praxis tillämpas en 24 timmars avbokningspolicy.

När du är ny i chefsrollen eller har nya utmaningar

När du vill nå effektivare resultat

När du vill fokusera på att uppnå ett mål

När du behöver se helheten, sortera och prioritera

När du behöver minska stress och slitningar

När du behöver bli tydligare för dig själv och andra

Vid behov av ett bollplank

Parcoaching

Till skillnad mot parterapi, där förhållandet kan befinna sig i en tillfällig svacka eller livskris, är parcoaching något helt annat. Parcoaching är en metod att ytterligare stärka ett välfungerande parförhållande genom att ni, med min coaching, skapar det liv och den relation ni tillsammans vill ha och drömmer om.

Parcoaching är ett kraftfullt verktyg att använda på lång sikt och som ni har stor användning av på egen hand även efter coachingens avslut.

Läs mer om programmet Vårt Fundament som PAR.

Första gången träffas vi två timmar och lägger grunden för vår strategi. Därefter ses vi fem eller nio gånger som bestäms utifrån den målbilden ni tagit fram. Varje samtal är ca en och en halv timme och vi träffas på mottagningen. Enligt gällande praxis tillämpas en 24 timmars avbokningspolicy.

När ni vill stärka relationen

När ni vill bli mer samspelta

När ni vill jobba målinriktat

När ni vill få mer inspiration och glädje

När ni vill uppnå gemensamma visioner