17
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17,stockholm-core-2.3.3,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Min passion är att stödja medmänniskor i att förverkliga sig själv bortom livets inpräglingar. Att bearbeta och närma sig en autentisk kärna, att förlösa de gåvor som var och en bär på och från den platsen navigera i både det inre och det yttre oavsett sammanhang. Det är när vi är och agerar från vår innersta kärnas röst som sann livsvitalitet, balans och harmoni är möjlig!

Charlotte Kihl

GROW Beyond AB är mitt företag sedan 2008 med mottagning i Gamla Stan i Stockholm. Jag är Diplomerad Psykosyntesterapeut PsA® (4-årig utbildning), PCC Certifierad Coach, Imago Parterapeut, Mindfulness Instruktör och Diplomerad Handledare PsA ®.

Min bakgrund är inom IT- och telekombranschen där jag har jobbat inom olika ledande positioner. Mitt i livet bestämde jag mig för att följa min dröm att dyka in i människans djup och i dess potential och utbildade mig inom dessa områden. Jag var intresserad av att förstå mig själv och min historia, jag ville också förstå andra, hur vi fungerade, interagerade, vad som höll oss tillbaka, hur vi aktivt kunde påverka vår tillvaro och det viktigaste – att bli den vi är!

Jag har en mängd utbildningar från mitt tidigare yrkesliv bland annat inom ekonomi, strategi och ledarskap från Stockholms Universitet, INSEAD och London Business School.

Vidare har jag också vidareutbildat mig till Certifierad Transformational Coach och har en Certifiering i Extended Disc – person och gruppanalys. Inom Coaching har jag fördjupat min kompetens inom bl a ledarskap, karriär och team/grupper.

Jag har fördjupat mig i Kris- och krisstöd, SE – Somatic Experience, Harvardprogrammet ”Overcoming Childhood Trauma”, Selfcompassion, Anknytning, Tonåringar i terapi, Eros och sexualitet, Existentiell terapi och Missbruk & medberoende för att nämna några. Den transpersonella fördjupningen har tagit mig till utforskandet av det som finns bortom våra inpräglingar/vårt medvetande, mystiska läror och många expanderande möten utanför Sverige.

Under 8 år utbildade jag coacher på Akademi Coachstjärnan AB.

GROW Beyond AB har samarbeten med ett nätverk av andra internationellt certifierade coacher, terapeuter och konsulter.

Självklart har jag en ansvarsförsäkring och är medlem i PsF (Psykosyntesföreningen) och i ICF (International Coach Federation). Jag är också medlem i EPA (European Psychosynthesis Association) och EUROTAS (Global Transpersonal Network). Jag har förstås tystnadsplikt och går regelbundet i handledningssamtal.

PsykosyntesAkademin är som utbildningsinstitut medlem i EFPP (European Federation for Psychosynthesis Psychotherapy) och EAP (European Association for Psychotherapy).

Du förtjänar att må bra, vara stark och leva din vilja.